Vi erbjuder friköpta hemlarm och inbrottslarm utan dyra abonnemang!

Beställ färdiga larmpaket som du enkelt installerar själv

Larm utan abonnemang

Friköpt larm för hem och företag

För att göra det enkelt för våra kunder levereras våra larm ”nyckelfärdiga”. Det innebär att vi tar hand om alla inställningar, upprättar dokumentation och anpassar larmet efter dina behov och önskemål innan leverans.

Du väljer om ditt larm skall vara anslutet till en larmcentral och väktartjänster eller kopplas direkt till dig och dina kontaktpersoner, eller både och.

Tack vare vårt koncept så kan du själv montera och börja använda larmet direkt. Du slipper installationsavgifter och dyra abonnemang och blir inte ”operatörslåst”.

Våra larmpaket är trådlösa vilket gör att monteringen blir mycket smidig samtidigt som åverkan på inredningen i bostaden minimeras. En annan fördel med trådlösa larm är att det är väldigt lätt bygga ut med fler enheter och tillbehör i efterhand. Givetvis använder våra larm larmfrekvensen 868Mhz. Centralapparaterna är godkända i Larmklass R och rekommenderas av SSF

 

Behöver du hjälp under installationen eller har frågor i efterhand har du tillgång till kostnadsfri support via telefon och e-post.

Larm från Visonic

Larm med säkerhet och kvalité

När du köper ett larm av oss får du bland det absolut bästa på marknaden vad gäller säkerhet och kvalité. Våra larmprodukter tillverkas av världsledande Visonic som varit en av de ledande de senaste 40 åren .

Med flera än 100 00 levererade larm bara i Skandinavien, är Visonic larm ett tryggt val för dig. Som bevis på den höga tillförlitligheten har centralenheterna till delats certifieringen ”intygad produkt” av Svensk Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC) och rekommenderas därför av Svenska Stöldskyddsföreningen (SSF)

PowerMaster Larm

PowerMaster – bäst på trådlösa larm

PowerMaster är den senaste generationen larm från Visonic, en av de främsta tillverkarna av trådlösa larmsystem.  PowerMaster och den nya protokollet PowerG sätter en ny marknadsledande standard för trådlösa larm.

Systemet har en extremt lång räckvidd, ända upp till 2000m i öppen yta mot 200m för tidigare system. Den trådlösa kommunikationen (868mhz) är krypterad och sker 2-vägs mellan enheterna vilket gör den trådlösa kommunikation mycket robust och säker. Dessutom kan PowerMaster ta sig förbi störning och hinder genom ”frequency hoping” som gör att larmet kan skifta kanaler i radiofrekvensen.

Den revolutionerande PowerG tekniken gör att batterierna i de trådlösa enheterna kan hålla ända upp till 8år.

Centralenheterna i PowerMaster certifierad av SBSC och rekommenderas därför av SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen).